SISTEMUL DE FIXARE HILTI EUROFOX (Prindere mecanica a placarilor de fatada) permite, practic, realizarea tuturor tipurilor de fatade ventilate, dispunand de caracteristici statice si constructive optimale. Componentele de baza ale sistemului sunt din aliaje de aluminiu, inox, inox si aluminiu si se caracterizeaza prin rezistenta inalta la coroziune, greutate redusa (3-6 kg/mp ; practic neglijabila din punct de vedere al incarcarii cladirii), adaptabilitate la conditiile concrete de montaj, preluarea erorilor geometrice ale peretilor portanti , fiind in conformitate cu cerintele normelor DIN si UE.

Sistemele de fatada HILTI EUROFOX permit o departare a placarii de peretele suport (cu elemente standard) de pana la 64 cm, ceea ce reprezinta o performanta deosebita si unica.

Sistemele uzuale HILTI EUROFOX pot fi orizontale, verticale sau combinate. Prinderea placajului poate fi vizibila (cleme, nituri de fatada la culoare, suruburi), invizibila (adeziv, minidibluri, suruburi, agrafe, nituri, bolturi si nituri pentru casete, ghiare, etc.) sau combinata.